WordStream presenterade medarbetaren Patrick Henry Carrera

WordStream har några imponerande anställda i våra led, från branschinfluenser till maratonlöpare, från analytiker till författare. Employee Spotlight-serien syftar till att lyfta fram de duktiga människor som arbetar här. Varje månad kommer vi att presentera en intervju här på bloggen och på våra sociala konton.

För den här månadens Outstanding Employee pratade vi med Patrick Henry Carrera. Som marknadsanalytiker här på WordStream spårar Patrick Henry våra mätvärden dagligen och hjälper till att ge databearbetningskraften bakom projekt, som t.ex. Google Ads mobila riktmärken.

Ursprungligen från Boston-området, tog Patrick Henry examen från McGill University med en kandidatexamen i marknadsföring. Han gick med i WordStream för ungefär ett år sedan och tog med sig sin dataanalysexpertis, uthålliga lojalitet till Davids Tea och oöverträffade sneakerset.

Patrick Henry Carrera, marknadsanalytiker

Hur hörde du talas om WordStream? Varför ville du jobba här?

Jag hade inte hört något om WordStream innan jag ansökte, men jag såg det här jobbinlägget och det verkade perfekt. Sedan besökte jag kontoren och hörde mycket om verksamheten. Jag tyckte att branschen var riktigt cool och jag tyckte att det som WordStream gjorde var coolt. Storleken på företaget, kulturen och allt, det verkade vara en bra arbetsplats. Intervjun var trevlig. Jag älskade alla människor jag intervjuade. Vi pratade länge och nyligen berättade Laura för mig Du vet, du sa en del konstiga saker i dina intervjuer. Jag minns inte allt exakt, men jag skulle berätta för alla att jag ville ha en hund i samma storlek som mig. Jag glömde att jag sa det till alla i intervjun. De bad mig dela en personlig dröm. Det är min personliga dröm.

Vilket är ditt favoritprojekt som du har arbetat med här på WordStream?

Mitt favoritprojekt var att göra om webbplatsrapporterna. När jag först kom var det ett dokument och ett kalkylblad. Kalkylarket var fyllt med enskilda rader med data, och dokumentet var bara ett skriftligt svar på de enskilda raderna. Det var väldigt gammaldags, men jag hade stor frihet att förbättra det. Jag gillade verkligen att utöka det och skapa ett mer automatiserat onlinesystem fyllt med visualiseringar som är interaktiva och granskar mer data till vårt förfogande.

De sa alla till mig att prova det jag tyckte var bäst; De sa till mig att de skulle berätta för mig om de inte gillade det men att de skulle prova. Och det var riktigt coolt. Jag minns att i andra företag, varje gång jag hade en idé, skulle den behöva godkännas av en miljon människor och hälften av dem skulle glömma den, så den begravdes alltid. Men att göra om webbplatsrapporteringen här var riktigt trevligt. Jag fick verkligen möjligheten att försöka förbättra processen.

Wordstream Utvald anställd

Här är ett exempel. Den här tabellen jämför mängden av de första veckoandelar som våra olika toppkällor bidragit med. För varje källa, extrahera antalet första andelar för var och en av de veckor som jämförs, skillnaden vecka-för-vecka, tillväxtpercentilen vecka-för-vecka, och toppkällorna delar summan av de första andelarna för varje vecka. Det jag gillar bäst med den här tabellen är att den sammanfattar mycket av vad som hände vecka efter vecka i en visualisering och slutanvändaren kan sortera efter valfri kolumnrubrik för sin egen analys.

4 sätt att refinansiera räntan för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

WVilket är det mest utmanande projektet du har arbetat med här på WordStream?

Jag skulle säga att det mest utmanande projektet jag arbetade med var ett problem med rapportering av målsidan. Jag skapade den här excel-arbetsboken som skulle hjälpa mig att dela upp och lägga till målsidorna, den kunde separera sidan från alla extra taggar som lagts till på sidans sökväg för att korrekt hålla reda på sessioner och slutförda mål. Anson, en WordStream-ingenjör, lärde mig Python, och genom det kunde jag skapa ett skript som skickar text. Det fungerade äntligen. Noggrannheten förbättrades mycket, och det betyder mycket för mig.

Vad är det bästa du har lärt dig på jobbet?

Förutom Python skulle det vara Tableau. WordStream betalade mig för att ta lektioner och delta i en konferens så att jag kunde lära mig så mycket som möjligt. Nu flyttar vi till Tableau för webbplatsrapportering. Det blir min nästa utmaning.

Vad är det första du gör när du kommer till jobbet varje morgon?

Drick ett glas te. Efter det uppdaterar jag våra löpande mätvärden som visas på vår TV-panel.

Patrick Henrys tekopp

Hur ser estetiken ut på din arbetsplats? Minimalistisk? Hemtrevlig? Städa?

Det brukar vara rörigt. Jag har burkar med Davids te överallt. Under skrivbordet finns det bästa skosetet på östkusten. Men toppen av mitt skrivbord? Det är en katastrof. Jag gillar att ha alla mina anteckningar i sikte, så allt sipprar kausalt in i min hjärna hela tiden. Så här skriver jag mina anteckningar också. Jag trycker in allt jag kan i en vy eller sida för att den ska lära sig. Sedan varje gång jag tittar på utsikten igen, påminner den mig om alla begrepp.

Davids tesamling av Patrick Henry

Du måste sänka huvudet och göra ett jobb omedelbart. Har du en låt eller ett ljud?

Jag lyssnar definitivt på musik eller en podcast om jag behöver fokusera. Om jag Verkligen du måste fokusera, vare sig det är klassisk musik eller battlerap. Jedi Mind Tricks är min favorit.

Om WordStream annonserade en sista-minuten-ledig dag imorgon, vad skulle du göra med din lediga dag?

Så det här hände mig verkligen för några månader sedan. Jag gick till jobbet och jag trodde att alla var på ett företagsmöte eller något. Sedan såg jag en slumpmässig kille och frågade om kontoret var öppet. Han sa nej.

Men de flesta lediga dagar gillar jag att sova. Jag är lite sömnlös. Jag sover faktiskt aldrig, så att sova är det lyxigaste för mig. Det är det lyckligaste i världen när du vaknar och sedan kan du somna om och veta att du inte har något att göra.

Om du inte jobbade med marknadsföring, vad skulle du vilja göra?

Jag blev dataanalytiker eftersom jag verkligen gillade matematik, logiskt tänkande och visualiseringar. Jag brukade vara grafisk formgivare och gick nästan på konstskola. Jag gjorde mest vektordesign, massor av illustratörer och tecknade illustrationer. Det viktigaste jag gjorde var att arbeta i Guatemala för en ideell organisation som lanserade ett operativsystem. Allt var öppen källkod och de hade alla dessa utbildningsprogram utvecklade av lärare runt om i världen på ett enda operativsystem. Det var förvånande att utbildningen var bättre än vad jag fick som barn, och den hade ett mycket bra skolsystem.

grafisk design

Vilken är den första konserten du gick på?

Ratatat Jag var 16 år gammal

WVilken var den senaste filmen du såg på bio?

Oceans 8. Min vän har verkligen varit intresserad av de där snygga biograferna, så vi gick dit och beställde mat och dryck. Det är kul. Ja, du trycker på en knapp och de levererar vin till dig, och du känner dig som en stor chans.

Har du några talanger eller hobbyer?

Jag samlar på basketskor. Jag älskar NBA. Jag har varit ett basketfan i ungefär åtta år, och varje år upptäckte jag att jag inte förstod spelet lika bra året innan. Det är så många mikrosaker som händer på varje pjäs, och historien utspelar sig genom rummen. Basket har också den bästa kroppskonstportföljen i världen, enligt min mening. En av mina andra hobbies är att designa mina egna tatueringar. Jag är väldigt intresserad av kroppskonst, och jag gillar att ha konsultationer med min tatuerare för att granska designen.

Det är anledningen till att jag älskar basket så mycket att det är en lagsport och en individuell sport på samma gång, spelarna har fantastisk kroppskonst, och det handlar mycket om attityd och olika saker som det, inklusive coola skor.

skor

.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out