Vinstintäkterna online och webbplats är en annan vilseledande bluff!

Profit Streams Online-bedrägeri är något som kan kosta dig tusentals dollar och jag kommer att tydligt förklara varför jag säger detta här. Låt dig inte luras av detta skräp, det finns inget legitimt med detta alls.

Mode

Den första röda flaggan för mig var idén att genom att fylla i några detaljer kunde jag vara på väg att dela miljarder dollar i intäkter i månaden. BS av “börja tjäna pengar ikväll” är bara en av många lögner. Jag kan försäkra dig om att de enda som kommer att tjäna pengar ikväll är personerna bakom denna webbplats om du går med.

Det här är snabba och enkla pengar, det är verkligen en massiv bluff, ingenting är så enkelt eller alla skulle göra det. Att bygga ett onlineföretag tar tid, ansträngning och konsekvent hårt arbete.

Utan förklaring

De förväntar sig att du lägger all din personliga och konfidentiella information i rutan till höger utan att ens förklara något som du faktiskt kommer att göra för att tjäna alla dessa pengar. De säger “få betalt från företag som Amazon”, vilket kan betyda vad som helst …

Utan förklaring

Det kan innebära att bli en Amazon Associate och marknadsföra produkter som en affiliate eller kanske lära sig att skapa dina egna produkter och sälja dem på din marknad. Det finns flera sätt att tjäna pengar med ett legitimt företag som Amazon.

Problemet är att dessa killar INTE är anslutna till dem på något sätt och min insats är att de inte lär dig något legitimt alls.

De använder det bara som ett sätt att bygga förtroende och trovärdighet, på samma sätt som de lägger upp små bilder från Facebook, YouTube, Google och Bing, etc. på försäljningssidan. Det betyder ingenting och de försöker bara få folk att tro på sin skräphistoria och gå med i hypen.

Falska vittnesmål

Det finns två så kallade vittnesmål på sidan och ingen av dem går att verifiera eftersom det är foton och stocktext som de har skrivit själva. De är omöjliga att bevisa eller verifiera och påståendena är otroliga. Detta är väldigt vanligt med den här typen av webbplatser och jag har sett och recenserat mycket av detta tidigare.

Falska recensioner och vittnesmål är bara ett av de många knep som dessa bedragare gör för att registrera sig för detta skräp.

Sidan som jag blev hänvisad till

Vad hände efter att jag lagt in mina uppgifter?

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Min webbläsare försökte faktiskt hindra mig från att fortsätta eftersom det ansågs vara en osäker webbplats.

Men efter att ha lagt in mina uppgifter sa de till mig att “det finns inga lediga platser” och att jag blev omdirigerad till en annan webbplats som de marknadsför som heter “TheFreeBucket.com”. Följande program marknadsförs på denna webbplats …

Webbplatsen Free Bucket hänvisar dig till

De ber dig att ange dina uppgifter så att dessa bedragare kan kontakta dig, se vilken typ av frågor de ställer …

Jeff Pauls bluffsystem

Jag visste tidigt att detta var en opålitlig webbplats, så jag bestämde mig för att gräva i vad de erbjöd människor. Speciellt tittade jag på “Quick Internet Cash” av Jeff Pauls, men jag hittade inget om det. Allt jag hittade var några mycket lågt rankade bloggar från år sedan som talar om att den här killen är en “90-tals internetguru.”

Jag lyckades hitta en video om ett av deras system som heter “Genvägar till miljoner internetanvändare”, där jag hade svårt att tro hur löjligt det var. Den här killen säger till folk att utan jobb, inga färdigheter, inga pengar och på nolltid kommer de att “ta sig fram till miljontals dollar” på Internet. Det här är så BS att det inte ens är kul!

Han använder en attraktiv modell för att låtsas vara en reporter …

Genvägar till miljontals internet

Det här är ett absolut läroboksexempel på en guru-bedrägeri och ganska mycket symbolen för vad jag är emot och det här var bara ett av de system som denna webbplats marknadsför.

Här är beviset på vad jag säger…

Jag bestämde mig för att gräva runt på nätet för att försöka ta reda på vad den här Jeff Paul-killen handlade om. Jag sprang på en 478 miljoner dollar föll dom mot honom och några av hans guruvänner från FTC för att ha lurat folk!

FTC beslutar mot Jeff Paul

Han säger tydligt att han är engagerad i att vilseleda och vilseleda konsumenter och stöder andra recensioner som jag har sett på nätet om hur han får folk att skaffa en lågkostnadsvara och sedan säljer dem i “träningsprogram” för tusentals dollar. .

Det är sådana här detaljer som de här människorna inte vill att du ska känna till, men varsågod.

Det falska telefonnumret

Jag bestämde mig också för att kontrollera “support”-numret de angav på webbplatsen under fliken avslöjande.

Webbplats avslöjande

Jag gjorde en omvänd sökning och det visar sig att det bara är ett falskt nummer…

Supportnumret är falskt

Det finns inget stöd eftersom detta bara är inställt för att sälja saker till dig, en massa saker. När du ringer det numret har de ditt, så nu finns du på deras prospektlista.

Slutgiltiga tankar

Hur man än ser på det är det väldigt tydligt för mig att den här webbplatsen inte är legitim och de är villiga att uppenbart råna människor hela tiden. Oavsett om de tänker på sina egna program eller genom de välkända bluffprogram som de marknadsför.

Här är några av riskerna med att registrera dig gratis innan du ens spenderar en slant

  • Tryckförsäljningstaktik utformad för att övertyga dig om att spendera tusentals dollar i hopp om att tjäna pengar online
  • Att sälja dina uppgifter till andra, vilket innebär att du kommer att se en oändlig våg av spam-e-postmeddelanden, samtal och sms
  • Möjlig identitetsstöld eller kreditkortsbedrägeri

De har inte ditt bästa för ögonen och försöker bara få dina surt förvärvade pengar. Mitt råd är att hålla dig borta från denna bluff. Det värsta av allt är att det har pågått i flera år och kommer sannolikt att fortsätta att göra det. De fortsätter att använda samma webbplatser på en sida och lägger dem bara under ett nytt domännamn (webbadress) och ändrar vissa detaljer när de har blivit exponerade.

Mycket snart kommer detta att köras med ett nytt namn och webbadress, men jag kommer att fortsätta att avslöja dessa bedrägerier när jag ser dem.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out