Tjana pengar

Vilken högre CPC för Google AdSense kan du förvänta dig?

Även om jag har varit AdSense-annonsör under de senaste 10 åren, brydde jag mig aldrig om det högsta Google AdSense CPC-beloppet att förvänta mig.

Det fanns 2 anledningar till detta. Det första skälet var att jag aldrig riktade in mig på min webbplats utanför Indien (max. Du kan tjäna upp till 50 cent per klick i Indien) och den andra för att AdSense inte var min prioritet.

Min inställning till AdSense förändrades när jag läste om många av internetmarknadsförarna som tjänar pengar på 6 AdSense istället för affiliate-marknadsföring.

För ett och ett halvt år sedan tänkte jag ge AdSense ett nytt försök. Jag funderade på att göra flera AdSense-webbplatser och rikta in mig på mina webbplatser utanför Indien.

Jag hade många nya erfarenheter av AdSense under den här perioden.

En av de chockerande upplevelserna var CPC för mina AdSense-intäkter i USA och Storbritannien.

Många gånger fick jag Google AdSense CPC mer än den provision jag fick för att sälja en genomsnittlig Clickbank-produkt.

Min högsta Google AdSense CPC

Precis innan jag fokuserade mer på Google AdSense och funderade på att skapa flera mini-Adsense-webbplatser, tänkte jag kontrollera min högsta CPC i USA, Storbritannien och Indien.

Kolla bara en av skärmdumparna jag fick för min amerikanska AdSense CPC här.

google adsense cpc

Och här är skärmdumpen som jag tog för mig själv Högsta AdSense-inkomst-CPC Från Storbritannien.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

högsta-adsense-cpc

Därför är det helt fel att underskatta Google AdSense-intäkter som sprids av många av de ledande internetmarknadsföringsguruer. Jag har flera AdSense-webbplatser som ger mig regelbunden sjusiffrig månadsinkomst från AdSense.

Jag har provat och testat både affiliate-marknadsföring och AdSense på många av mina specialwebbplatser och har funnit att AdSense är mer effektivt på många av webbplatserna.

Någon gång behöver du mycket mer arbete för att få samma inkomst från affiliate-marknadsföring som Google AdSense.

Men ja, när du väl vet en liten hemlighet om en marknad, blir det inte bättre än affiliate-marknadsföring. Så båda har sin egen betydelse för att tjäna pengar.

Hur kan du vara säker på en bättre AdSense CPC?

Du måste välja dina sökord klokt för att få högsta CPC. Du kan ta hjälp av Google AdWords sökordsverktyg för att ta reda på vad som är det högsta budet för ett visst sökord i ett visst land från annonsören.

Sedan kan du skriva artiklar eller skapa en sajt enligt nyckelorden. Även om det finns många andra faktorer som kan avgöra hur mycket intäkter per klick du får från dina AdSense-annonser, men du kan vara säker på att få en bättre CPC på detta sätt.

Du hittar många av dessa artiklar på vår webbplats som kommer att försöka ge dig några av de knep och verktyg som kan få din AdSense-inkomst att skjuta i höjden.

slutsats

Jag har visat dig några av vinsterna från Högre CPC på mina AdSense-annonser, men mina genomsnittliga intäkter i USA och Storbritannien är fortfarande mellan 1 och 2 USD.

Om du är en seriös AdSense-utgivare och du inte riktar in dig på många av dessa problem som kan fördubbla eller tredubbla dina AdSense-intäkter, så missar du mycket av dina intäkter. Att göra lite tricks kan multiplicera din Google AdSense CPC, liksom dina AdSense-intäkter.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS