Lo que se vende en eBay: enero de 2020

Vad säljs på eBay: januari 2020

Den här sidan kan innehålla affiliate-länkar.

Välkommen tillbaka till det som säljs i eBay-serien!

Om januari är någon indikation på hur det här året kommer att bli så kommer det att bli bra! Den senaste månaden var den mest lönsamma jag någonsin haft på eBay. Jag vet inte om januari generellt anses vara en bra månad för försäljning, men jag blev positivt överraskad!

Det hjälpte att det sålde flera dyra artiklar utöver min normala försäljning på 15- $ 30. Jag listade också mer än jag har varit på sistone, och du kan vanligtvis räkna med att sälja mer om du listar fler. Däremot sålde jag bara 10 artiklar mer än i december, så de där dyra artiklarna gör verkligen skillnad.

I december tog jag beslutet att inte köpa fler föremål att sälja förrän jag listat allt jag behövde lista. Efter ett par veckor att inte gå till någon rea eller second-butik kände jag mig berövad, så jag pressade på att lägga ut allt till försäljning.

Det slutade med att jag donerade en massa saker som inte var värda att nämna. Som, jag skulle ha blivit förvånad över att tjäna $5 på några av grejerna.

Jag hoppas dock kunna göra ett bättre jobb med att inte köpa skräp i framtiden. Jag har märkt att jag är mycket mer benägen att lista saker om jag känner att det jag säljer kommer att sälja till ett högre pris.

Jag upptäckte också att det är väldigt terapeutiskt att gå igenom dina högar med saker och organisera allt. Nu när jag går in i mitt garage är jag mycket mindre överväldigad.

Vad säljs på eBay: januari 2020

För att se allt jag sålde, hur mycket jag betalade och hur mycket varje vara sålde, kolla in den här videon:

Jag startade också en eBay-utmaning i januari, där jag började med ett gratis föremål, tjänade pengar på det och använder intäkterna för att bygga upp ett eBay-företag. Du kan se det inlägget här.

Månadssiffror:

Jag skulle kunna vänja mig vid sådana här månader! Visa att om du ständigt jobbar så lönar det sig så småningom. Jag tänker dock inte nöja mig med att tjäna 1 400 dollar i månaden. Så småningom skulle jag vilja tjäna $3- $5 000 per månad och täcka alla våra månatliga utgifter. Det kommer att krävas mycket mer arbete än vad jag har gjort.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

För att få mina nummer använder jag Easy Auctions Tracker. Den ansluter till ditt eBay-konto och hämtar informationen från den faktiska transaktionen, så allt du behöver göra är att ange vad du betalade för och du vet din nettovinst.

Anmärkningsvärd försäljning

Det mesta av min höga försäljning den här månaden kom från något jag byggt om. Jag fick en Franklin Mint Monopoly-spelbräda för ett tag sedan för $75 och kunde äntligen lista de största föremålen i januari.

Jag antar att jag var tveksam till att lista dem eftersom de var stora bitar och lite svåra att packa. Alla delar har levererats och jag har inte haft några klagomål så det är en lättnad! Jag har fortfarande några mindre pjäser listade, men jag tjänade redan över 500 $ i bruttoförsäljning från det här spelplanet.

Caterpillar lastbil

Caterpillar leksaksbilBetald $4 såldes för $80 + frakt.

Jag blev förvånad över att se hur mycket dessa leksaksbilar sålde för! Den här saken har legat i mitt garage i säkert 6 månader och jag har äntligen listat den. Jag fick erbjudandet på $ 80 inom ett par timmar efter att det noterades.

svetshandskar

Parti om 25 par Tillman svetshandskarBetald $25 såldes för $170 fri frakt.

Det här var en annan sak som hade suttit i mitt garage i flera månader. Det slutade med att köparen bodde i samma skick som jag, så frakten var inte så illa. Jag ville bara bli av med dem snabbt och de såldes på ungefär en veckas handel.

vad ska man sälja på ebay januari 2020

Alabama Masonic Code Book från 1868Betald $2 såldes för $75 + frakt.

Jag var på en rea av varor och höll på att gå utan att köpa något på grund av de höga priserna när jag hittade några hyllor fulla med böcker. Jag såg några väldigt gamla och bestämde mig för att jag inte skulle lämna rean tomhänt. Jag är glad att jag inte gjorde det eftersom den här boken var ett av mina köp. Jag listade den för $99,99 och fick $75-affären på ett par timmar.

vad säljs på ebay januari 2020

Franklin Mint Monopoly Game Board BaseBetald $1,25 såldes för $80 + frakt

vad säljs på ebay januari 2020

Franklin Mint Monopoly Game Board GlasskyddBetald $1,25 såldes för $109,99 + frakt

franklin mint monopoly spelplan

Franklin Mint Monopoly spelplanBetalade 1,25 $ såldes för 60 $ + frakt

Jag kunde ha stått ut med och sålt den här biten för mer, men köparen skickade ett meddelande till mig att deras valp hade tuggat på deras och att frakt över 60 USD var allt de hade råd med. Jag tänkte att det skulle vara trevligt och lät dem få det för det priset.

vad säljs på ebay januari 2020

Franklin Mint Monopoly Game Board PiedestalBetalade 1,25 $ såldes för 135 $ + frakt

Kundproblem

Januari var inte en särskilt jobbig månad. Jag hade ett par varor som gick obetalda, men det verkar vara normen för varje månad. Jag var tvungen att avbryta en beställning eftersom köparen sa att det var en liten pojke som fick sin telefon och köpte något han inte borde ha. Varan har dock redan sålts igen, så det är jättebra.

Jag hade inga returer, men jag var tvungen att ge en delvis återbetalning. Jag sålde en hockeytröja för $35 och när köparen fick varan angav de att den var en annan storlek än den jag angav.

Att lista fel storlek är ganska svårt att göra om det inte finns någon storleksetikett eller om du listar multiplar av ett liknande föremål som har olika storlekar och glömmer att ändra dem. Jag gjorde det senare – jag listade skjortan som 2XL och det var faktiskt en XL.

Listan hade en bild av storleksetiketten så jag undrar om köparen spelade mig så att de kunde få en återbetalning. De sa att tröjan passade honom bra och att han bara bad om en återbetalning på 5 $ så han gjorde det mer än gärna. Jag är inte säker på varför de bad om återbetalning om tröjan passade honom, men det var mitt misstag ändå.

Intressanta saker som diskuteras i Facebookgruppen

Vi kunde ha börjat prata om det här i gruppen redan i december, men jag gjorde ett inlägg om att inte köpa något förrän jag har listat allt. Vissa människor verkade ganska skeptiska till idén. Att gå ut och köpa saker är det roligaste med att sälja på eBay för många människor. Så jag kan se varför vissa var ovilliga att ställa sina inköp på is.

Jag är dock väldigt glad över att ha alla mina föremål på listan. Jag tror att jag nu kommer att kunna driva min eBay-verksamhet mer effektivt om jag är mer organiserad. När du har massor av saker på hög känns det överväldigande och kan göra det mindre troligt att du kommer att lista något. Behåll detta i 5 år och du har en mängd saker att lista.

En annan sak att tänka på är att priserna går upp och ner på de flesta varor. Om du köper en vintagejacka från 80-talet som för närvarande kostar 50 $ och inte listar den på 2 år, kan den förlora det mesta av sitt värde då.