Vad säljs på eBay: april 2020

Vad säljs på eBay: april 2020

Den här sidan kan innehålla affiliate-länkar.

Välkommen tillbaka till det som säljs i eBay-serien!

Tyvärr blev det inte bättre med COVID-19 i april, men eBay-försäljningen var bra! Jag sålde faktiskt mycket fler varor än vanligt, men det var billigare varor. Det är dock fortfarande bra att ta bort en del av mitt gamla inventarie.

Jag läste nyligen en bok som heter Atomic Habits av James Clear och den har verkligen hjälpt mig att tänka på mina dagliga rutiner. En sak jag gillade med boken var James idé om att fokusera på att förbättra 1% varje dag. Om du kan förbättra något lite varje dag kommer dessa förbättringar att bli värre med tiden och så småningom leda till stora förändringar.

Jag bestämde mig för att tillämpa denna 1%-regel på eBay och försöka lista ett nytt föremål varje dag. Jag försöker verkligen lista 10 artiklar om dagen, men så länge jag listar en sak så är det en artikel till som jag kan tjäna pengar på jämfört med igår.

Min eBay-butik borde växa mycket under året nu när jag har fokuserat på att lista varje dag. Ibland gick han en vecka eller så utan att lista något nytt. Framgång med eBay handlar verkligen om att lista mer. Ju fler föremål du har till salu, desto mer potentiella pengar kan du tjäna. Om du inte bara listar värdelöst skräp som aldrig kommer att säljas.

Jag var också tvungen att ändra sättet jag får varor att sälja den här månaden. Just nu går vi ingen annanstans förutom till mataffären, så jag tog till att köpa saker i bulk på eBay och listade dem separat.

Jag är inte säker på hur det här kommer att fungera och jag ser verkligen fram emot att gå ut och köpa saker personligen. Det är dock trevligt att åtminstone ha artiklar att lista och du borde tjäna någon form av vinst på det jag köpte på eBay.

Det verkar som att vara aktiv och lista fler hjälper dig att sälja fler varor av någon anledning. Kanske finns det något i eBays algoritm som orsakar detta.

Vad säljs på eBay: april 2020

Siffror för månaden

Om du är nyfiken på hur jag får mina siffror, se Enkel auktionsspårare.

Det är galet att jag sålde 22 fler artiklar än förra månaden, men bara tjänade cirka 20 dollar mer. Det mesta av det jag sålde var föremål under $20 och jag har för närvarande inte många dyra föremål i min butik så jag tycker att det är vettigt att jag inte tjänar massor. Jag hade också 3 returer, så jag minskade också vinsten.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Jag är ganska nöjd med det jag nämnde i april. Det är mer än jag har listat på en månad på länge och jag är optimistisk att jag kan hålla i den här takten och komma dit jag listar några hundra artiklar i månaden här snart. Vi får se hur det går när bebisen kommer i alla fall.

Min extra affärskostnad denna månad var den röda boken för myntsamlare. Jag har velat lära mig mer om mynt så att jag kan sälja dem vidare och den här boken borde vara till hjälp. Jag kan inget om mynt, så jag har mycket att lära.

Anmärkningsvärd försäljning

vad säljs på ebay april 2020

Flightcom aviation headsetBetald $5,75 såldes för $47,99 + frakt

vad säljs på ebay april 2020

Nalle Puh våfflorBetald $12,84 Såld för $55,99 + frakt

Onkyo kassettdäckBetald $20 såldes för $39.99 lokal hämtning

1800 autografbokBetald $3 såldes för $39.99 + frakt

Monopol Franklin Mint 11 stycken kvantitetBetald $13,75 Såld för $65,01

Kundproblem

April var den värsta månaden jag har haft på länge med returer. Jag hade tre och en av dem var mitt fel (jag insåg inte att varan inte fungerade som den ska) och de andra två var klädesplagg som inte passade köparna.

En av varorna var andra gången den returnerades! Första gången den returnerades ändrade sig köparen helt enkelt och skickade tillbaka den utan att ens öppna paketet. Jag bestämde mig för att inte lista den igen för tredje gången eftersom jag är trött på att förlora pengar på den.

Jag sa bara till köparen att behålla varan som inte fungerade. Den hade funnits på listan länge innan den såldes och jag tvivlar på att den någonsin kommer att säljas igen om jag sätter beskrivningen att den inte fungerar. Ibland måste du bara minska dina förluster och lista nya föremål på nytt.

Jag fick också en vara som skickades för ett par veckor sedan och som ännu inte har levererats. Jag hoppas att den kommer fram snart, men om inte kommer jag att lämna in ett krav till USPS

Intressanta saker som diskuteras i Facebookgruppen

Jag såg en viss oro i Facebook-gruppen den här månaden på grund av viruset. Vi är i osäkra tider just nu och alla vill välja igen på garageförsäljning och så. Lägg till det osäkerheten med USPS och det gör saken ännu värre.

Förutom att inte kunna köpa personligen verkar det som att allt annat är business as usual. Vi måste vara mer kreativa med hur vi köper in varor att sälja, men det här kan vara bra i det långa loppet. Du kan hitta ett ställe att få bra erbjudanden utan att behöva lämna ditt hem.

Förhoppningsvis kommer allt detta att ligga bakom oss snart och vi kan gå tillbaka till garageförsäljning och hitta skatter. Var säker där!