Uppdatering av mål för februari, nya mål för mars och foton från Colorado

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att jag kommer att tjäna en provision om du bestämmer dig för att göra ett köp via mina länkar, utan kostnad för dig. Vänligen läs mitt avslöjande för mer information.

Flytta till Fruita Colorado Skärmdumpar 2Hej allihopa! Dags för ännu ett liv och måluppdatering.

Februari var ännu en bra och galen månad för oss. Vi flyttade till Colorado, släppte ut vårt hus på marknaden och det var en bra månad för affärer.

Vårt nya hem ser jättefint ut och börjar redan kännas som ett riktigt hem. Det är en fantastisk känsla att veta att nästan allt är gjort och nu kan vi börja njuta av vårt nya tillstånd.

Dessutom, som jag sa tidigare, vårt gamla hus är ute på marknaden. Vi bestämde oss för att lista det nu och se vad som händer. Om det inte säljer, så planerar vi att hyra ut det tills vårt kvarter återhämtar sig från den stagnation det har upplevt på sistone.

Vi har haft två föreställningar hittills så jag är inte säker på vad jag ska tycka. Jag inser att det bara har gått lite över en vecka så jag antar att vi får se. Önska oss lycka till!

Vår flytt till Colorado.

Vår flytt till Colorado gick bra. Processen var enkel och vi är helt uppackade. Tja, vi lägger en massa saker i lådor, men de är alla föremål som vi inte planerar att packa upp förrän vi hittar vårt eviga hem (som fotoalbum).

Det var skönt att behöva köra våra bilar och låta flyttfirman sköta lastbilskörningen. Vädret var riktigt hemskt hela vägen genom Colorado, med massor av snö och dåliga körförhållanden. Jag kan ärligt talat inte föreställa mig att köra en lastbil i rörelse genom det, särskilt med stötfångaren i de snöklädda bergen som vi satt fast i i cirka 5 timmar bara för att försöka ta oss från Denver till Vail (och vi bor i Fruita, så vi hade fortfarande mycket Mer). att gå).

Vår erfarenhet av UPack var utmärkt. Jag vet att många av er bad mig att uppdatera er om vår rörelse eftersom många av er möjligen också var intresserade av att använda UPack.

4 sätt att refinansiera räntan för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Från personen som lämnade av vår släpvagn hemma hos oss i Missouri, till att vår flyttsläpvagn hämtades på Fruita efter att vi slutat lossa den, alla var fantastiska. Centrets handledare här i Colorado kom till och med hem till oss på sin egen tid för att hälsa på oss när flyttbilen kom! Alla jag pratade med i telefon var underbara, och jag kan ärligt säga att det var den bästa kundservice jag tror att jag någonsin har fått.

Allt gick väldigt bra och jag rekommenderar er tjänst. Vi kommer definitivt att använda dem för våra framtida drag.

februariUppdatering av mål

  • Träna!Väl. Jag är inte säker på om det var ett pass eller en flopp. Med all flytt fick jag definitivt några träningspass som främst inkluderade packning, uppackning och flyttkartonger. Det räknas, eller hur? Vi gjorde också en lite svår kanjonvandring vid Colorado National Monument, en kort vandring i North Fruita-öknen och en del bergsklättring. Jag var dock inte konsekvent förra månaden, så jag säger inte att det var ett PASS.
  • Arbeta framåt med MakingSenseofCents-inlägg.MISSLYCKAS. Jag gick ganska dåligt med det här objektivet i februari. Jag kom tillbaka till där jag normalt är (bara några dagar framåt) på grund av att jag flyttade in och släppte ut vårt hus på marknaden.
  • Jag har färdigställt vårt hus för försäljning.PASSERA. Vårt hus är ute på marknaden!
  • Gå iväg.PASSERA. Vi bor i Fruita, Colorado nu! Några lokalbefolkning frågade oss varför vi flyttade hit och de flesta tycker att vi är galna så jag hoppas att det inte är ett dåligt tecken.

Uppdatering av mål för februari och nya mål för marsMarsMål

  • Träna!Vi har redan tecknat ett medlemskap för klättergym i Grand Junction och vi är glada över det. Den har de högsta klätterväggarna i hela Colorado och massor av proffs klättrar här. Det är dock lite skrämmande eftersom de alla verkar vara riktigt bra. Vi planerar också att göra några promenader varje vecka, så jag tror att det blir lätt att nå våra träningsmål varje månad.
  • Arbeta i förväg med Making Sense of Cents-inlägg.Eftersom jag misslyckades under den senaste månaden är ett av mina huvudmål den här månaden att komma framåt. Den här månaden skulle jag vilja hoppa 2 till 3 veckor framåt med mina mest robusta inlägg.
  • Avsluta ytterligare skatter. Jag har inte börjat med våra skatter än. För det mesta är allt organiserat, så det borde inte ta lång tid att göra det.
  • Hitta sjukförsäkring. Nej, jag har inte gjort det här än. Vår gamla sjukförsäkringsplan är bara giltig i Missouri, så vi måste hitta något här, eftersom vi uppenbarligen inte kan resa till Missouri om något går fel.
  • Gör eventuella nödvändiga ändringar i heminspektionen av vårt hem.Vårt gamla hus i Missouri kräver en stadsinspektion innan det kan säljas och vi färdigställde det förra månaden. Vårt hem saknade några småsaker som jag antar att den första heminspektören missade när vi köpte vårt hem 2009 (eftersom jag vet att vi inte ändrade de misslyckade föremålen). Saker och ting är små, som oanvända strömbrytare som måste märkas “oanvända”, i tvättstugan har vi en taklampa som har ett uttag på plats (det är inte tillåtet), och rökdetektorn i garaget måste tas bort eftersom det inte är nödvändigt. Saker och ting är små och verkar lite löjliga för mig, men det måste göras, så vi behöver någon som kommer ut till vårt hus och gör ändringarna.

Vilka fantastiska saker händer i ditt liv?Hur var februari? Vad är ditt främsta mål för mars?

Nedan är bilder (alla från min telefon, förlåt) på vår nya stad som jag tog förra månaden.

Flytta till Fruita Colorado Skärmdumpar 2

Bilder för Move To Fruita Colorado 4

Flytta till Fruita Colorado Photos 3

Flytta till Fruita Colorado Skärmdumpar

Flytta till Fruita Colorado Skärmdumpar 5

Anmäl dig till den kostnadsfria kursen Master Your Money!

Gå med i den kostnadsfria e-postkursen och fLär dig hur du bättre hanterar dina pengar, betalar av skulder, sparar mer pengar och uppnår ekonomisk frihet. Få vårt nyhetsbrev och få tillgång till gåvan:

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out