Som virtuell assistent arbetar jag hemma, mamma, med transkriptionstjänster.

Den virtuella assistenten med huvudet i molnen

När jag startade min onlineverksamhet var jag full av hormoner och en ganska stor bebis. Ja, jag var gravid och fick sparken. Om du inte har upplevt detta tidigare kan jag säga att det inte är en fantastisk kombination. Men jag är den där tjejen som alltid hittar en positiv sida i varje moln.

Början

Jag och min man hade aldrig för avsikt att leva på en enda inkomst när vi bestämde oss för att bilda familj och uppsägningen var inte heller något vi planerade. Jag var inte särskilt framgångsrik med att hitta ett jobb, så jag vände mig till internet.

Min erfarenhet var inom socialt arbete och företagsledning. Jag ville verkligen hitta något jag kunde göra framgångsrikt online som skulle göra det möjligt för mig att stanna hemma med vår son samtidigt som jag tjänade den inkomst vi behövde.

Virtuella liv

Det var då jag hittade det otroliga virtuella assistenter . Du har säkert redan hört talas om virtuella assistenter, men om inte, låt mig ge dig en kort översikt.

En virtuell assistent kan hjälpa företag i en onlinemiljö och kan göra nästan allt som en intern assistent kan göra.  virtuell assistent transkription

Till exempel kan virtuella assistenter hjälpa till med att svara på samtal, schemalägga möten, inmata data, transkription, blogga, administration, webbdesign, skapa försäljningstrattar och sociala medier. Listan är uttömmande.

Efter mycket mer forskning bestämde jag mig för transkription och jag har aldrig sett tillbaka! Jag skapade en hemsida, blogg och nyhetsbrev för mitt företag. Jag är bra på det jag gör och jag har några fantastiska kunder.

Jag har skapat en nisch för mig själv genom att arbeta med affärs- och livscoacher, podcasters, författare och de inom hälso- och fitnessbranschen. Jag transkriberar deras teleseminarier, webbseminarier, poddsändningar och intervjuer så att de kan utnyttja sitt innehåll.

Ett av mina största problem när jag började online var att veta vem jag skulle lita på och vad som var en bluff. Av denna anledning skapade jag ytterligare en blogg, MoneyConnexion, med hjälp av min man, där jag hjälper människor som funderar på att bli en virtuell assistent och en annan onlinekarriär.

Jag vet hur det kändes att vara ensam i en stor onlinevärld och jag vet inte vem jag ska vända mig till för att få råd eller hjälp. jag lärde mig mycket den svåra vägen och jag var tvungen att göra mycket research på egen hand.

Jag vill inte att andra ska gå igenom det, så mitt mål är att förse dem med pålitliga resurser och information tillsammans med lite inspiration för att hålla dem igång.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Är det rätt för dig att vara hemmamamma?

Om du funderar på en onlinekarriär finns det några saker att tänka på. Folk säger hela tiden till mig att de inte vet hur jag har det disciplin att jobba själv hemma.

De säger till mig att om de var hemma skulle de skjuta upp, titta på tv, surfa på internet och aldrig göra någonting. Det krävs en viss typ av person för att arbeta hemifrån och du måste hålla dig under kontroll och skapa ett schema .

Övriga ingredienser är passion och enhet . Om du verkligen älskar att göra något, inspirerar det dig, och att göra det gör att du inte vill jobba, då vet du att du går i rätt riktning.

Missa inte det. Alltför många människor har ett jobb de hatar bara för att skriva en lönecheck för att försörja en familj som de inte träffar så ofta som de vill.

Så om du funderar på att bli en virtuell assistent, eller något annat karriärarbete hemma, tänk på vad du redan vet hur man gör och vad du gillar verkligen att göra .

Undersök sedan hur du gör det till en lönsam onlinekarriär. Och när du börjar tvivla på dig själv eller dina släktingar, fråga varför du slösar bort din tid med att “spela på datorn”, skriv till mig så ska jag visa dig en positiv sida.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out