Onlinejobb hur jag började min karriär på onlinearbete & amp; Hur vinner man med detta?

Om du letar efter gratis jobb online på internet men fortfarande inte kan hitta något som gör att du kan tjäna pengar så måste du läsa min historia och jag är säker på att du kommer att ha en klar idé om att tjäna ytterligare inkomster och tjäna till och med en hel tid. jobb online online race

Jag heter Pritam Nagrale. Det är mer än 12 år då jag tänkte tjäna lite extra pengar genom internetjobb.

2003 stötte jag på en annons i en tidning som säger att man tjänar pengar på nätet. De hade angett en webbadress i annonsen där jag kunde hitta mer information om det här jobbet online.

Jag var väldigt nyfiken på hur jag kan tjäna pengar med internet. Jag besökte ett internetcafé för att ta reda på mer information om detta. 2002 var det lite dyrt att surfa på Internet och internethastigheten var mycket låg. Jag öppnade sidan och läste alla detaljer om det här jobbet online.

Konceptet betalades för att klicka och titta på annonser. De sa att de kommer att skicka mig 75 webbadresser där jag kan registrera mig och sedan kommer dessa webbplatser att skicka mig regelbundna meddelanden i min e-post. mig

Jag måste klicka och läsa dessa annonser för att tjäna pengar. De bad mig att betala Rs. 75 för att ta emot denna lista över webbplatser. Jag skickade pengarna med MO och fick listan i min e-post.

Jag arbetade runt 45 dagar på alla dessa webbplatser, jag spenderade runt Rs. 500 i internetavgifter och tjänade runt Rs. 1000+.

Anledningen till detta var att 90 % av sajterna var bluffsajter som skulle skicka reklam till dig men inte betala dig. Som nämnts här fanns det bara ett fåtal autentiska sajter och du tjänar inte mycket pengar på ett fåtal sajter.

Det var 2002 och idag är det 2015. Under de senaste 12 åren har jag sett dussintals möjligheter att tjäna pengar, jag köpte flera kurser för att tjäna pengar, men en sak jag lärde mig var “Ingen kan tjäna pengar”.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Ja, folk kan ge dig en idé genom sin utbildning, men om du inte jobbar hårt och har tålamod i onlinejobb så finns det inga pengar för dig.

Internet är fullt av möjligheter och massor av pengar, men bara för smarta, hårt arbetande människor. Människor som letar efter snabba och enkla sätt tjänar aldrig pengar.

Den främsta anledningen till detta är bluff på jobbsajter online som Bharat Online Work. De erbjuder enkla och rika system som aldrig existerar och människor som efter att ha betalat på dessa sajter tror att alla jobb på Internet är falska.

Så om du tror att du inte kan tjäna pengar online, kolla här ett av mina senaste inkomstkvitton, som är i Priyanka, min frus namn.

online jobb inkomst

Som du kan se tjänade jag Rs. 1 83 000 / – från Google AdSense. Och jag hoppas att du inte tänker på den här checken som en falsk check. Det är en 100% riktig check .

Så hur började jag tjäna pengar på onlinejobb?

Just nu är jag engagerad i internetmarknadsföringsutbildning och tjänster. Jag är också engagerad i bloggandet där min fru hjälper mig mycket. De flesta av mina bloggintäkter kommer från AdSense och andra onlinejobb som visas här.

Men jag började tjäna pengar på AdSense 2007.

Så exakt hur började jag min arbetskarriär online?

Som jag berättade för er, inträffade mitt första möte med internetinkomst 2003 med PTC-sajterna. Jag jobbade mycket på dem men kunde inte tjäna ordentliga pengar.

2004 stötte jag på en auktionssajt Baazee.com (nu eBay.in) där jag började sälja olika typer av produkter och en dag såg jag att någon sålde en bok om affiliate-marknadsföring.

Jag började lära mig mer om affiliate-marknadsföring. Jag köpte och läste många böcker om affiliate-marknadsföring. Inom affiliate-marknadsföring kan du tjäna pengar på att marknadsföra andra företags produkter online.

Därefter funderade jag på att tjäna pengar genom affiliate-marknadsföring. Det första affiliateprogrammet jag gick med i var Commission Junction (CJ.com). Det fanns mer än 1000 företag i CJ-nätverket. Förutom CJ har jag arbetat med Clickbank och många CPA-baserade affiliate-program.

Jag hade goda framgångar inom affiliate-marknadsföring. Många började undra hur jag tjänar så mycket pengar på affiliate-marknadsföring.

Jag funderade på att lära ut affiliate marketing för andra människor.

Men eftersom affiliate-marknadsföring var lite svårt tänkte jag leta efter andra lätta inkomstmöjligheter så att jag kunde dela detta med andra behövande.

Från 2003 till 2006 forskar jag i praktiskt taget alla typer av jobb online, såsom onlineundersökningar, annonsklick, e-postbearbetning, datainmatning, onlineskrivning, formulärfyllning, men nästan 95 % av de var falska. Jag betalade mycket pengar bara för att hitta sanningen om sa webbplatser men hittade bara bluff.

Så hur kan du hitta pålitliga betalande jobb online?

Jag började tjäna pengar genom affiliate-marknadsföring i slutet av 2004 och fortsatte till 2006. Sedan gick jag med i AdSense 2007 och insåg att det var ett enklare alternativ än affiliate-marknadsföring eftersom du inte behöver sälja något för att tjäna pengar.

google jobb online

(Fick 1 34 000 Rs från Google AdSense)

Jag skapade olika typer av HTML-webbplatser och marknadsförde dem för att locka besökare. Jag skapade dussintals webbplatser för att multiplicera mina AdSense-intäkter och det fungerade. Men det var ett lite svårare sätt, eftersom det inte var lätt att skapa sajterna och marknadsföra dessa i sökmotorn förrän jag hittade WordPress.

WordPress har förändrat hur människor skapar och hanterar webbplatser. Det är väldigt enkelt att skapa en WordPress-blogg och det hjälper också att ranka dem på sökmotorer som Google.

Så om du letar efter ett av de mest genuina onlinejobben så är det bara AdSense och om du vill tjäna inkomster från AdSense kan du skapa en WordPress-webbplats.

  • Vad är en blogg?
  • Kolla in hur man tjänar pengar på att blogga.
  • Och en komplett handledning om Google AdSense.

Andra möjligheter än AdSense och affiliate-marknadsföring

Så vad händer om du inte gillar Google AdSense eller affiliate-marknadsföring. Det finns många människor som du När allt kommer omkring måste du skapa en blogg eller webbplats för detta.

Och eftersom någon sa till dig att det är svårt att skapa en blogg eller hemsida, kommer du aldrig att försöka starta din egen blogg. Jag har gett utbildning i bloggande och SEO till många och efter bara 3-4 pass känner de att det är för lätt att skapa en sida med WordPress. varför provar du inte det?

Så låt oss komma till saken. Det finns flera andra sätt att tjäna pengar via internet. Jag har redan skrivit om 100 sätt att tjäna pengar i en av mina tidigare artiklar.

Där hittar du många olika sätt att tjäna inkomster som frilans, Fiverr, onlineundersökningar, crowdsourcing, annonsklick, intäkter via mobil, YouTube, etc. Du måste välja vad som är det bästa onlinejobbet för dig.

Vad händer om du inte tjänar pengar på ett onlinejobb?

Jag har gett dig många alternativ. Det bästa programmet att börja med är Google AdSense eller affiliate-marknadsföring. Eller om du letar efter ett enklare alternativ kan du hitta många internetmöjligheter här.

Men om du inte tjänar pengar på något av alternativen som erbjuds i länken, gör bara en av de 3 sakerna

  1. Försök att förstå vart och ett av de onlinejobb som nämns där och fokusera på ett som du tycker är väldigt intressant. Läs och förstå mer och mer om det ämnet och gör vad som krävs för att komma igång. Ge inte upp Jag är säker på att du kommer att hitta framgång snart.
  2. Betala aldrig några tiggarpengar (bedragare) för att ge dig enkla (men falska) onlinejobb. Arbeta istället hårt för att få kompetensen. Prenumerera på bloggar de skriver om ämnen för att tjäna pengar som vår MoneyConnexion-blogg och läs dem regelbundet för fler tips och idéer.
  3. Det tar tid och hårt arbete att tjäna mycket pengar. Det är väldigt sällan man inte tjänar bra pengar även efter 1 års hårt arbete. Men om du inte gör det då jobb på nätet är inte för dig . Släpp det bara.

Du kan registrera dig för jobb online och ladda ner vårt paket för att tjäna pengar här. Det är helt gratis.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out