Network Marketing Varför ångrar jag att jag rekryterade mina vänner och familj?

Nätverksmarknadsföringsverksamheten förstörde nästan mitt liv.

nätverksmarknadsföringsmål

För några år sedan började jag råna vänner och familj för att gå med i mitt nätverksmarknadsföringsföretag. Min blinda ambition fick mig att tjäna pengar mot andras bekvämlighet. Jag vred på armarna, tryckte på produkterna och försökte manipulera mig till toppen med förakt för förhållandet.

Till slut bröt jag, blind från synen av pengars narkotika, de andliga lagarna och förlorade nästan allt.

Låt mig förklara.

Företaget dog

I mitten av 2000-talet blev jag frenetisk och rekryterade vänner och familj för att gå med i ett speciellt nätverksmarknadsföringsföretag. För att underlätta mina planer och min intjäningspotential betalade jag mina vänners registreringsavgifter. Spelet var för mig att nå en viss nivå som garanterade en klumpsumma pengar och privilegier.

Först följde jag alla mina upline-instruktioner och gjorde en lista över potentiella personer att ringa, högst upp på listan stod min familj och mina vänner. Jag trakasserade dem, och det dödade nästan mina relationer. Folk tackade inte bara nej till mina företagspresentationer, utan de tackade också nej till mina telefonsamtal. Rent elände blev mitt sällskap. Resultatet var anemiskt.

Istället för att tjäna pengar, för att kompensera för förlusten av vänner som undvek mitt företag, förstörde företaget mindre än två års verksamhet.

“Jag sa det till dig” blev refrängen bland de få betrodda vänner som fanns kvar. De andra vänner , jag tror att de måste ha skrattat högt och dansat i förtid i min grav .

rekrytering av nätverksmarknadsföring

Till slut förlorade jag vänner, familj och affärer.

Jag var en trasig man

När företaget gick i pension hade han ingenting. Webbplatsen de gav mig var på deras server; Han försvann i samma ögonblick som företaget gav sig. Mina upline-ledare ändrade sina kontaktuppgifter. Antingen hoppade de över stan eller bytte telefonnummer. I vissa fall gjorde de båda.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Ingen hemsida, inga ledare, inga vänner och familj att erbjuda stöd, inga pengar, det kändes som att himlen föll. I månader gick jag från en typ av depression till en annan. Utan fysiska resurser att hålla fast vid mig var min enda tröst att läsa självhjälpsböckerna på det lokala biblioteket.

Under den tiden upptäckte jag att jag bröt mot de andliga lagarna. Att förvränga eller vända på fakta för att tjäna pengar är att bryta mot andliga lagar. Tyvärr bryter de flesta säljare mot denna lag genom att hoppas att de är smarta.

De överdriver och piskar utsikterna att säga adjö med sina pengar. Detta är felaktigt och improduktivt. Det kommer säkert med en prislapp.

Det är därför vi här på MoneyConnexion kommer att visa dig hur du nätverksmarknadsföring etiskt. Ett företag byggt kring bekvämligheten för dina kunder och inte pengarna du tar från dem.

Det handlar om dem.

Hur man gör det rätt

Om du är i nätverksmarknadsföring, hur fast är ditt företag? Är din webbplats värd av ditt nätverksmarknadsföringsföretag? Betalar du för en webbplats som du inte kontrollerar? Skickar du trafik till en webbplats som du nominellt äger, en som kan försvinna över en natt?

Du kan göra ett kostsamt misstag som kommer att förfölja dig.

Detta är vad du bör göra. Skaffa tre domännamn som speglar det företag du vill marknadsföra. Den ena ska fungera som en blogg, den andra som en e-handelssida, där du hänvisar folk att göra ett köp. Den andra domänen för att fånga leads. Konserterna främjar dock varandra, men behåller sin respektive dragningskraft.

Folk gillar inte att bli sålda något. De gillar att ha kontroll, smarta och fria. De vill upptäcka något själva. I samma ögonblick som det verkar som om de säljs på något; de blir defensiva

För att skala denna försvarsmur bör ditt första alternativ vara att sälja dem via din blogg först. Tillhandahåller bra innehåll för att svara på alla möjliga vinklar av invändningar. Dialog med deras logik, sedan när de känner sig bekväma med att göra ett köp, kommer de gärna att ge upp sina kreditkort.

Sammanfattning

Det är inget fel med nätverksmarknadsföring. Det är ett spel på 3 biljoner dollar. Smarta människor tjänar pengar på det nu. Som onlinemarknadsföring, affiliate-marknadsföring eller någon form av marknadsföring behöver du rätt verktyg.

Om du är ny eller professionell på detta och inte tjänar några pengar, då är den här bloggen för dig. Vi kommer att ge dig rätt verktyg för att tjäna pengar på det smartaste sättet.

Att jaga en vän eller familjemedlem, be dem att gå med i ditt företag eller köpa dina produkter, är fel sätt att göra det. Det tillhör det förflutna.

Det finns ingen anledning till att rekommendera nätverksmarknadsföringsföretag eller produkter skulle utlösa imponerande förakt; ändå gör det det!

Varför?

Dåligt innehåll.

Se; Nätverksmarknadsföring, även känd som MLM, är en lysande idé men operativt fast i leran. Titta bara på den här bloggen från ACN, ett MLM-företag som sysslar med kommunikation. Får någon att vilja knacka på din dörr, trycka dina kreditkort i ansiktet på dig?

Helvete nej! Innehållet är dåligt skrivet; Bilderna och den visuella kvaliteten på sajten är också dålig. De misslyckas i de två grundläggande kategorierna av specialmarknadsföring. Innehåll och visuellt.

De kan tjäna pengar, men inte till sin fulla potential. Deras enda vägar går genom den ansträngande processen att rekrytera potentiella kunder från en liten grupp familj och vänner.

Att berätta för vänner och familj om ett företag eller en produkt är inte en dålig sak; Speciellt när det görs på ett smart sätt utan att vara obehagligt. Vi gör det trots allt hela tiden; När vi rekommenderar filmer, restauranger och sociala forum.

Så om jag går tillbaka till mina fasansfulla razzior i nätverksmarknadsföring, den som nästan gjorde mig i konkurs, önskar jag att jag hade gjort saker annorlunda. Jag skulle vilja börja med en blogg, generera tidlöst innehåll för eftervärlden.

Jag skulle vilja ha en komprimeringssida för att generera leads utan att råna vänner och familj. Sist men inte minst skulle jag vilja ha en e-handelssida för att sälja mina produkter utan att köpare går igenom en tryckkokare.

Så här gör du med klassen.

Den här artikeln är bidragit av Billy Morton som är en av USA:s främsta nätverksmarknadsföringsledare.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out