Min Rich Affiliate vs Affilorama recension

I denna Wealthy Affiliate vs Affilorama recension kommer jag att bryta ner de viktigaste skillnaderna så att du kan avgöra vilket alternativ som är bäst för dig. Jag har varit medlem på båda plattformarna och som allting finns det fördelar och nackdelar med båda.

Vad Affilorama har att erbjuda

Först och främst kanske du vill kolla in min Affilorama-recension på denna webbplats för ytterligare information.

I grund och botten är detta en bra plattform som erbjuder bra värde för människor som vill lära sig affiliate-marknadsföring. Jag gillar sättet de sticker ut för att erbjuda kvalitet när det finns så många värdelösa program på marknaden, kul att se dem.

Det finns inget särskilt aggressivt eller överprisat med den här plattformen och det du köper kommer att leverera värde. Jag kommer att bryta ner de bästa produkterna inuti och vad de innehåller för att ge dig en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Gratis medlemskap

Detta har verkligen användbar information i miniatyrvideor tillsammans med text för att utbilda människor utan kostnad. Jag tror verkligen att om du inte gör något annat, använd denna kostnadsfria resurs som ett sätt att lära dig några fantastiska saker.

Du kommer inte att lära dig de exakta stegen för att starta ett onlineföretag här, även om det är mer allmänt till sin natur behöver du ett premiummedlemskap för det.

Premium medlemsskap

Den goda nyheten här är att du kan prova detta för bara $ 1 i 30 dagar för att prova det och se vad du tycker. Det totala priset är $67 per månad, vilket jag fortfarande inte är övertygad om är värt det.

Det finns några bra saker som ingår, som en månatlig PDF som täcker varje steg för att starta ett onlineföretag. Du är droppmatad, så du måste vara medlem längre om du är redo för nästa steg. Flicka som läser massiv bok

Det är dock en enorm läsning, så jag vet inte hur snabbt det kommer att komma över det.

Det finns cirka 19 videor också i medlemsområdet, varav 9 handlar om produktskapande. Enligt min åsikt är att skapa en produkt inte något du skulle vilja vara en nybörjare på internetmarknadsförare och jag minns inte att jag fått höra någon annanstans att detta skulle ta upp de flesta videor.

Det finns också några videor värda att titta på, som trafikgenerering, outsourcing och andra användbara ämnen.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Som premiummedlem kan du också få tillgång till värd för upp till 15 av dina webbplatser och “AffiloTools”.

AffiloTools

AffiloTools är inte dåligt, även om jag inte tänker så mycket efter att ha kört några fler tester från min huvudsakliga Affilorama-recension. Det är användbart att ja, och det ingår också i månadsavgiften, men enligt mig har det vissa brister. AffiloTools

Jag gillar inte sökverktyget för sökord. Jag tror att det är väldigt normalt och rankningskontrollen att se vad som rankas i sökmotorerna är ganska grundläggande, faktiskt verkar det bara fungera hälften. Det tog en evighet att ladda min rankning (timmar) och när den gjorde det saknades cirka 60 % av datan. Jag tror också att mycket av det man kan göra med det går att göra med Google Analytics eller andra gratisprogram.

Det är inte dåligt, men jag tycker inte det är jättebra heller, det är i betaläge så det kanske blir bättre.

AffiloJetPack

Detta fungerade inte av någon anledning när jag var medlem, ingen aning om vad som händer där.

Forum

Bra idé och mil före de flesta onlineprogram, men något mindre aktiva. Folk kommenterar och får svar, men bara av ett par olika personer än jag kunde se.

Även om det är trevligt med den typen av stöd, och personalen verkar kunnig, är det inte en stark gemenskap av aktiva entreprenörer. Oavsett om du är gratismedlem eller premiummedlem kommer du att ha tillgång till samma forum, så låt dig inte luras att tro något annat.

För mig fick säljmaterialet mig att tro att jag gick in på ett “privat forum”, men jag kunde inte se detta någonstans, bara det huvudsakliga.

Så det är bra, men som ni kommer att se är det inte särskilt bra jämfört med vad WA erbjuder vad gäller gemenskap.

Det goda och det dåliga sammanfattade

Låt oss sammanfatta mina tankar om de goda och dåliga aspekterna av Affilorama …

De goda

 • Kvalitetsplattform
 • Hjälpsam träning
 • Anständigt stöd
 • Ok verktyg
 • Gratis provperiod
 • Sammantaget finns det definitivt värde trots några brister.

Det dåliga

 • Det är lite dyrt
 • Merförsäljning för att ingå i medlemskapet som AffiloBlueprint
 • Lite förvirrande att veta exakt var man ska börja
 • Utbildningen har inget utgångsdatum och en del av den är helt klart inaktuell, som i händelse av att du blir instruerad att fokusera på omvänd länkning. Det är svårt att veta vad som är okej och vad som kan vara inaktuellt.
 • De samarbetar med välkända gurus som har lurat folk gång på gång.
 • Det finns en gräns för värd för 15 webbplatser.
 • Främja användningen av PLR (förskrivna) artiklar … detta är bara en dålig idé och det är bara att vara lat. Om ditt företag är värt något, skriv själv.

Hur den rika affiliate hamnar

Wealthy Affiliate är vad jag personligen använder nu för tiden och det är definitivt min favoritplattform, det har hjälpt mig att bygga ett onlineföretag och äntligen börja tjäna pengar online från en total nybörjare.

Rich Affiliate Area

Till att börja med betalar du bara $47 per månad och du får en bättre, mer uppdaterad och mer omfattande träningsplattform för dessa pengar. Utbildningen är så mycket bättre, lättare att följa eftersom det mesta är i videoform inte 158 sidor PDF och du kan vara säker på att den är aktuell eftersom den stämplas och uppdateras med jämna mellanrum.

Detta är viktigt eftersom du med varje uppdatering av Googles algoritm vill se till att du vet vad du gör så att du inte hamnar i en sandlåda efter föråldrade SEO-tekniker. Detta är verkligen väldigt viktigt.

Community är den sanna nyckeln till det som gör Wealthy Affiliate bra.

Detta är den överlägset mest interaktiva och engagerande communityn du någonsin kommer att hitta online för internetmarknadsföring.

Varje gång jag behöver hjälp får jag den… och snabbt.

Teknisk support svarar inom 5 minuter varje gång (enligt min erfarenhet), Kyle, ägaren, har personligen svarat på mina irriterande privata meddelanden flera gånger tillsammans med Nathaniell, killen som hänvisade mig till WA. Jag kan inte säga tillräckligt om vikten av bra mentorskap och det är precis vad du får här. Det finns alltid någon som lägger upp något coolt, intressant och framför allt något värt att lära sig i samhället varje dag.

De goda

 • Du kan komma igång gratis med massor av värde, inte bara allmän information
 • Uppdaterad och mycket komplett utbildning.
 • Utbildningen är mycket mer förbrukningsbar och enklare att arbeta med då den står i motsats till Affiloramas enorma utbildning i PDF-stil
 • En avancerad webbplatsbyggare ingår tillsammans med obegränsad hosting
 • En levande gemenskap av entreprenörer redo att hjälpa dig.
 • Personlig coachning
 • Sökordsforskningsverktyg ingår
 • Många användbara verktyg.
 • Livewebinarier du kan delta i
 • Det är i stort sett inte en merförsäljningsplattform där ägare är i detta för att hjälpa människor, inte för att ta varje dollar de kan.

Det dåliga

 • Kan bli överväldigad av mängden information och deltagande inom samhället
 • Jag kämpar verkligen för att komma på något annat här så kommentera nedan om du tänker på något

En sista punkt

En sista punkt som jag tycker är värd att ta upp handlar om AffiloTools. Vissa kanske hävdar att anledningen till att medlemskapet är dyrare för $ 67 är för att du får dessa webbplatsverktyg … ring och kom på det själv.

Men…

Efter att ha lärt mig vad jag har har jag kommit till slutsatsen att ja, det ökar värdet på Affilorama-medlemskap, men om vi jämför, låt mig säga detta …

Sökordsforskningsverktyget du får med Wealthy Affiliate är bättre, och det är en del av ditt premiummedlemskap för $47 p/m. Om du vill ha något med lite mer juice finns Jaaxy för ytterligare $19 per månad. Detta är ett separat program och byggdes av samma WA-grundare, Kyle och Carson.

Jaaxy

Enligt min åsikt ligger Jaaxy långt före AffiloTools och summan av WA premium och Jaxxy kommer in på $66, vilket är mindre än Affilorama. Jaxxy fungerar bara bättre, det är enklare att använda och det är bara bra att använda. Du kan göra sökordsforskning, kolla vad du rankar för och se vad konkurrenterna har för sig… allt finns där.

Det finns vissa funktioner i AffiloTools som Jaaxy inte täcker, men inget som inte kan göras gratis med andra verktyg som Google Analytics, etc. Jag föredrar att använda Google Analytics för allt Jaaxy inte gör eftersom det är det överlägset bästa och mest avancerade onlineanalysverktyget, och det är helt gratis.

Den klara vinnaren

Enligt min mening vinner Wealthy Affiliate denna strid, men Affilorama är fortfarande ett bra alternativ att överväga. Låt mig veta din erfarenhet av dessa plattformar och vilken plattform du tycker är bäst härnäst, jag skulle älska att höra från dig!