Kan jag arbeta på ett telefonjobb med små barn hemma?

Tips för att arbeta hemifrån i telefon med små barn runt omkring. Många gånger får jag frågor från läsare som undrar om det finns något sätt att sköta hemarbete via telefon med små barn. Detta är en unik fråga, eftersom varje persons situation varierar. Jag har personlig erfarenhet av att arbeta i ett callcenter hemifrån samtidigt som jag har en ettåring och en treåring hemma. Det fungerade inte för mig, men det var av personliga skäl som ni kommer att se i mitt svar på denna fråga från läsaren, som jag fick tillåtelse att dela med er alla.

Känner du någon som är ett eller två år och har behållit sina jobb som callcenteragenter hemifrån? Om så är fallet, vilka råd har du?

Mitt svar Jag gjorde det. Men jag fick reda på att jag var tvungen att lägga mitt kontor i mitt garage och bara kunde jobba när min man var hemma för att vara barnvakt. Det var svårt eftersom han somnade medan jag hade en 1 och 3 åring.

Vilket till slut fick mig att hitta ett annat jobb. Jag kunde bara inte “gå till jobbet” utan att veta om de övervakades… men det är min personliga situation med en man som jobbade tredje skiftet och som alltid verkade vara trött då. Jag känner andra människor som kunde göra det, men var tvungna att arbeta deltid.

En del av dem arbetade sent på kvällen efter att barnen hade lagt sig, medan andra arbetade tidigt på morgonen innan deras barn vaknade. Men det skulle kräva att man känner sina egna barn och om ljudet skulle väcka dem, eller om de har konstiga sömnmönster. Sådant här kräver också att du hittar ett callcenterjobb med MYCKET flexibel schemaläggning. Här är en ny artikel från 9 virtuella callcenter med flexibel schemaläggning. Jag arbetade för LiveOps, vilket var väldigt flexibelt.

Jag tror att min situation hade kunnat fungera, om min man hade kunnat hantera det bättre. Men jag är glad att jag inte gjorde det eftersom det tvingade mig att hitta ett jobb som inte var via telefon och det ledde också till att jag startade min blogg. Hoppas detta hjälper på något sätt.

Jag tror att Anna från RealWaystoEarn.com har en artikel om detta ämne som också är värd att läsa för hennes råd.

Poängen

Förstå att om du vill hantera att arbeta hemifrån med små barn, måste du hitta ett sätt att arbeta i en lugn miljö, utan distraktioner. Vilket kommer att innebära att någon måste ta hand om dina barn.

Att arbeta med små barn kanske inte är möjligt för din situation. Eller så kan det vara väldigt stressigt att försöka köra bil. Om så är fallet finns det andra alternativ för arbete hemma än telefon- och skrivjobb. Även om det inte finns så många och det kan vara svårare att hitta ett jobb som inte är telefoniskt som uppfyller dina behov, kan det vara ditt bästa alternativ.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out