Google Fi-recension Varför jag fortfarande älskar dem!

Som någon som har använt alla mobiloperatörer verkade det omöjligt att hitta en som jag älskar. Men så hittade jag Google Fi!Som de flesta av oss har jag testat nästan alla Mobiltelefon transportör där ute. Förhoppningen var att jag så småningom skulle hitta en som hade bra serve, oavsett var jag var, men som inte heller debiterade mig en arm och ett ben för den serven. För det mesta verkade det som en omöjlig dröm. Men så stötte jag på Google Fi och har varit en lojal kund sedan dess. Jag har varit med dem sedan de var i beta och jag är fortfarande kär i dem idag. Och nu vill jag berätta varför!

Varför ändrade jag mig?

Den främsta anledningen till att jag provade alla olika operatörer var för att dessa operatörer ständigt ändrade sina priser. Och varje gång de gjorde det var samtalen till kundtjänst som följde inte bara långa, utan det störde mig också att bedöva svårigheterna utan att dunka huvudet i väggen.

Dessutom hade de flesta av dessa operatörer inte service överallt, annars skulle deras tjänst överges. Men jag såg aldrig någon form av kredit på min faktura för de gånger jag inte kunde använda min telefon.

Generellt sett hade jag precis fått nog och letade efter en bättre operatör som inte tog lika mycket betalt. Jag kom in på Google Fi, som ursprungligen var känt som Google Project Fi, när jag först gick med i dem.

Google Fi kärlek

När jag hittade Google Fi Genom en internetsökning efter alternativa mobilleverantörer var jag lite skeptisk. Men efter att ha läst många recensioner från andra betatestare bestämde jag mig för att jag inte hade något att förlora. Det skadade inte heller att Google är ett så stort internationellt företag, och jag ville lansera detta som ett svar på den ständiga kontrollen och missbruket av de fyra stora företagen.

Det här var runt den tiden jag planerade att åka utomlands också, så timingen var perfekt. Detta beror på en av dess fantastiska fördelar med att erbjuda gratis service i mer än 200 länder!

Det här är de saker som skiljer Google Fi från andra leverantörer

 • Gratis amerikanska och internationella samtal (i över 200 länder för närvarande)
 • Plan körs $20 per månad, för samtal och sms
 • Varje datakonsert är $10 per månad
 • Enhetsskydd är endast $5 per månad, och det är det värt, enligt mig
 • Du kan ändra mängden data du vill ha i din plan när du vill, utan kostnad
 • Om du inte använder all din data (vilket jag ALDRIG gör) kommer du inte att debiteras för det.
 • Du kommer ENDAST att debiteras för den data du faktiskt använder, ner till en krona
 • Du behöver inte köpa en telefon till dem
 • Så länge de är kompatibla med enheten du använder kan den användas i Google Fi-nätverket
 • Mycket interaktiv webbplats
 • Kundtjänst är extremt snabb och snabb att hitta lösningar
 • Det kostar bara $15 för varje ytterligare medlem till din plan, istället för de vanliga $20

Hur fungerar det

Hur det fungerar är faktiskt ganska enkelt. Telefonen söker först efter alla öppna WiFi-nätverk som du tidigare har kommit åt. Om den inte kan hitta ett, kommer den att söka efter alla öppna Wi-Fi-nätverk i närheten och hoppa av ett av dem.

Om det inte finns något öppet WiFi-nätverk tillgängligt kommer det att söka efter det närmaste och starkaste Sprint- eller T-Mobile-tornet. Vanligtvis gör telefonen allt detta utan att du behöver göra något, vilket gör livet lite lättare.

Nätverket gör detta inte bara i USA, utan även i de drygt 200 länder som det för närvarande har avtal med.

Jag kan berätta att jag framgångsrikt har använt nätverket i några olika länder och städer, eftersom jag har varit med dem. Detta var för telefonsamtal, textmeddelanden och dataanvändning. Dessa inkluderar

4 sätt att refinansiera räntan för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

 • Kapstaden, Sydafrika
 • Cusco, Peru
 • Räddaren
 • Johannesburg, Sydafrika
 • Lima, Peru
 • London, England
 • Machu Picchu, Peru
 • Montego Bay, Jamaica
 • Niagarafallen, Kanada
 • Oranjestad, Aruba

Jag vet inte hur det är med dig, men jag är väldigt glad att jag inte behöver betala några internationella avgifter!

Google FI är ett prisvärt mobiltelefonalternativ med många fördelar. Klicka för att tweeta

telefoner

Ursprungligen erbjöd Google Fi bara två telefonalternativ på sitt nätverk. Eftersom jag var en del av den betagruppen valde jag Nexus 5X, som jag älskade under de första 18 månaderna. Vid den tidpunkten började enheten tappa funktionalitet. Men eftersom jag hade enhetsskyddsplanen kunde de byta ut den mot en annan enhet som fungerar bättre.

De har hela tiden lagt till fler telefoner till sin plan, vilket är bra. Faktum är att de nu erbjuder iPhones, vilket är något jag inte var säker på att någonsin skulle hända. Även om jag inte är en iPhone-användare, vet jag att det var ett hinder för inträde för många lojala Apple-användare.

Med det sagt, här är en aktuell lista över telefoner som kommer att fungera på nätverket

Men eftersom de ständigt lägger till nya telefoner, kanske du vill kolla deras Enhet avsnitt när du funderar på att byta, bara för säkerhets skull. Men för det mesta tar de nästan vilken enhet som helst som är upplåst. Allt du behöver göra är att begära ett SIM-kortspaket från dem så levereras det hem till dig. Sätt bara i SIM-kortet och följ instruktionerna på telefonen. Och sedan boom, du är i affärer!

Den bästa mobiltjänsten

Som du kan se har denna tjänsteleverantör några stora fördelar. De har varit väldigt lätta att arbeta med när jag haft problem också, vilket har varit ett stort plus för mig.

De är extremt ekonomisk, låter dig kontrollera hur mycket du spenderar, har många telefonalternativ, arbetar i mer än 200 länder och jag har aldrig haft en dålig service med dem. Dessutom har deras kundservice alltid varit fantastisk och jag känner inte att jag måste dunka huvudet i väggen för att få saker gjorda med dem.

Nästan 5 år har gått och jag är fortfarande kär i Google Fi.

Har du redan testat Google Fi som mobiltelefonoperatör? Om inte, vad hindrar förändringen?

platshållare sa-fånga

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out