Glad Memorial Day och 1 582 $ i extra inkomst

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att jag kommer att tjäna en provision om du bestämmer dig för att göra ett köp via mina länkar, utan kostnad för dig. Läs mitt avslöjande för mer information.

Glad Memorial Day och 1 582 $ i extra inkomst

Hej allihopa! Glad måndag och minnesdagen. Vi grillade i lördags för min födelsedag och igår grillade vi hemma hos W:s föräldrar.Vi var också på en vingård igår och turnerade i vinlandet. Det har varit en rolig helg hittills! Jag har ledigt idag och kommer förmodligen att spendera den hemma.

Jag fyllde år förra veckan och jag ville tacka alla som sa grattis på födelsedagen till mig. Jag älskar er alla!

Förra veckan publicerade jag mitt Pursuit of what I love or what it brings in money (stabilt) inlägg och ni sa alla väldigt fina saker. Många av er hade fantastiska tips som jag måste tänka på när jag byter.

Så ja, du hörde det, jag gör bytet. Jag har en dejt i åtanke och har berättat några om det. Det är inte under nästa månad, och det är för att jag vill vara bättre förberedd. Jag måste börja fokusera på att vara mer diversifierad. Om du har några andra tips om egenföretagande, dela nedan!

Uppdatering av studielån

Mina studielån är fortfarande planerade att betalas av i sin helhet i juni. Jag kan inte vänta! Jag vet att jag har haft en del förseningar, men jag är fortfarande väldigt nöjd med mina framsteg. Lägg inte heller tusentals dollar (min minimibetalning var mindre än 500 $ men jag har spenderat mycket extra pengar på lån) för studielån varje månad, det kommer att kännas fantastiskt!

Utgifter

Vi spenderade en anständig summa förra veckan. Vi skulle byta ut alla våra utemöbler, men kunde inte hitta något vi gillade. Vi gick till mer än 5 butiker och hittade ingenting. Sedan fick vi idén att använda Rustoleum på utemöblerna vi har just nu och det hela blev fantastiskt. Vi målade bordet ljust korall och stolarna vita. Vi köpte även en massa stora växter och det hjälpte till att piffa upp uteplatsen. Sedan hängde han lite lampor runt hela uteplatsen och nu ser det fantastiskt ut.

Vi spenderade bara cirka 100 $ ur fickan (resten kom från ett presentkort), vilket inte alls är dåligt!

4 sätt att refinansiera räntan för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Glad Memorial Day och 1 582 $ i extra inkomst

Ytterligare inkomst (inkluderar inte inkomst från våra huvudsakliga jobb)

Extrainkomsten var bra förra veckan. Jag förväntar mig ett par betalningar denna vecka. Jag behöver förmodligen ett bättre system för detta eftersom jag har ett bra belopp utestående som jag behöver samla in.

Affiliateintäkterna för mig går fortfarande bra, men jag måste börja fokusera mer på detta. Jag letar efter ytterligare produkter och jag tror verkligen att jag kan bli bättre. Jag letar också fortfarande efter ytterligare inkomstströmmar. Faktum är att jag har ett par nya nummer på gång och jag kan inte vänta med att komma igång! Många av er har frågat mig hur ni kan öka mängden ni får från sidojasterna, och mitt främsta råd är RÖD RÖD RÖD! Jag säger detta till alla. Det nya sidosymlet jag har på byggarbetsplatsen kommer från mitt nätverkande med andra.

Mina blogginlägg:

 1. Uppdatering av studielån och 805 $ i extra inkomst – My Weekly Update Post.
 2. Hur jag bor i en 400 kvadratmeter stor. House – My Minimalist Home – Det här är ett fantastiskt inlägg från Jordann. Många av er har varit väldigt intresserade av det lilla huset som hon bor i.
 3. Förhandla om löneförhöjning eller arbeta med sekundärinkomst: Är en löneförhöjning lika viktigt som att arbeta med sekundärinkomst för dig? Olika människor har olika åsikter om detta. Allt handlar om tid, pengar och värde.
 4. Jaga det jag älskar eller vad pengarna ger (stadigt)

Länk kärlek

 1. Torsdag Rant: 2008? Hallå? Den där!? 1500 dagar till frihet– Det här är ett jättebra inlägg! Jag har läst artiklarna som nämns i det här inlägget och de är alla fantastiska läsningar. Man undrar verkligen vad som kan hända…
 2. Att göra tillräckligt för allt är inte möjligt Var lycklig ändåBITFS – Det här är något som jag och W pratar mycket om. Vid vilken tidpunkt gör vi tillräckligt och kan vi sakta ner och njuta av det vi redan har?
 3. The Budget Blonde story och en annons Budgetblond – Hon har ett fantastiskt tillkännagivande! Mycket lik min annons…
 4. Du behöver inte sluta ditt jobb och starta ditt eget företag för att följa råden om din passion från en före detta frilansare. Sparsam vacker – Det här inlägget publicerades samma dag som jag gjorde mitt inlägg om huruvida jag vill fortsätta min passion eller inte. Mycket intressant läsning eftersom hon gör precis tvärtom.
 5. Han sa att hon sa: Ett år av bloggande Planterar våra slantar – Gå och gratulera dem! Ett år av bloggande är alltid viktigt.
 6. Hur man bloggar Carnival-First Edition
 7. Hur man bloggar karneval – fler bloggtips

Att vara hälsosam

Jag har varit HEMSK med att vara frisk. Det här är roligt för mig eftersom förra helgen frågade fyra eller fem olika personer hur det är att vara friskare. Naturligtvis, när jag väl är på förlustrad är folk intresserade. Ha ha! Hur som helst, jag måste komma tillbaka på rätt spår. Jag har inte tävlat på länge eller något annat. Jag har inte ätit särskilt hälsosamt heller.

Har du klarat dig bra med dina extra inkomster, utgifter och hälsa?

Anmäl dig till den kostnadsfria kursen Master Your Money!

Gå med i den kostnadsfria e-postkursen och fLär dig hur du bättre hanterar dina pengar, betalar av skulder, sparar mer pengar och uppnår ekonomisk frihet. Få vårt nyhetsbrev och få tillgång till gåvan:

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out