Tjana pengar

Fråga Stacy: Är aktivt förvaltade aktiefonder bättre än indexfonder?

Foto av JohnKwan / Shutterstock.com

Välkommen till “Fråga Stacy”, en videofunktion där jag svarar på en fråga om pengar som skickats in av en läsare eller tittare. (Lär dig hur du skickar din egen fråga nedan.)

Dagens fråga handlar om fonder: är det bättre att “anställa” en aktiv förvaltare för att välja investeringar inom en fond? Eller ska du investera i en fond som inte behöver en förvaltare eftersom den är utformad helt enkelt för att spegla marknaden?

Även om det kan tyckas att ha en expert vid din sida skulle ge bättre resultat, kostar erfarenhet pengar. Så vilken ska du välja? Detta är vad jag tycker.

För mer information om detta ämne, se:

Har du en fråga som du vill att jag ska svara på?

Du kan ställa en fråga genom att helt enkelt trycka på “svara” på vårt e-postnyhetsbrev, precis som du skulle göra med alla e-postmeddelanden i din inkorg. Om du inte prenumererar, vänligen korrigera det nu genom att klicka här. Det är gratis, det tar bara några sekunder, och det kommer att ge dig värdefull information varje dag!

Frågorna du sannolikt kommer att svara på är de som kommer att intressera andra läsare. Med andra ord, fråga inte om superspecifika råd som bara gäller dig. Och om jag inte kommer till din fråga, lova att inte hata mig. Jag gör mitt bästa, men jag får mycket fler frågor än jag hinner svara på.

Om mig

Jag grundade Money Talks News 1991. Jag är auktoriserad revisor och även licensierad aktier, råvaror, optioner, fonder, livförsäkring, värdepappersövervakare och fastigheter.

Har du några visdomsord du kan ge på veckans fråga? Dela dina kunskaper och erfarenheter på vår Facebooksida. Och om du tycker att denna information är användbar, vänligen dela den!

Har du fler frågor om pengar? Leta efter många fler frågor från Stacy här.

4 sätt att refinansiera räntan för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS