Är den australiensiska metoden legitim? Kom igen kompis!

Snabb överblick

Produkt Aussiemetoden

kosta Minsta agentinsättning på 250 $

Recensionssammanfattning Detta är signalprogramvara för binära optioner som uppenbarligen skapar tryckknappsrikedom och tillhandahålls till dig av ett falskt alias som heter Jake Pertu. jag gör inte Jag rekommenderar det.

De bedrägliga australiensiska metodens försäljningsknep

Försäljningssidan är inget annat än rak, från början klarar jag inte av presentationen av hela videon.

  Vilseledande försäljningsinformation

Faktum är att det är just dessa videor som verkligen får mitt blod att koka, sanningen är inte ett koncept som dessa skojare verkar förstå!

Åh, och tydligen är den här försäljningssidan så exklusiv att den är “endast inbjudan”… rolig. Jag blev inte inbjuden av någon och ändå tittar jag på din video, den måste vara magisk.

Frågan han ställde mig var “Är Jake Pertu ens verklig?” Tja, jag kunde inte hitta det någonstans på nätet, tillsammans med de flesta människor som förmodligen tjänar hundratusentals på detta, så lycka till med det.

Låt mig bryta ner detta nonsens för dig riktigt snabbt…

Vittnesmål kommer sannolikt att göras av betalda skådespelare

Först och främst vill jag bara säga en fantastisk gammal LOL! Tror någon verkligen på dessa vittnesmål…?

Enligt min åsikt är dessa vittnesmål inte bara helt falska, utan också några av de värsta handlingar jag någonsin sett och deras påståenden är helt klart löjliga och utan grund.

Tydligen heter den här killen Howard Hope, jag grävde lite och existerar inte under det namnet Var som helst jag kan hitta. Han påstår sig ha gjort över 400k på 30 dagar med det här systemet… ja, det låter helt legitimt, berätta mer!

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

  Falskt vittnesmål

  Falska inkomstanspråk

Faktum är att det finns rapporter om att de är välkända skådespelare som tillhandahåller skådespelartjänster på en webbplats som heter Fiverr. För $ 5, kommer någon att ge dig ett falskt videobetyg… Jag skojar inte ens.

Fiverr i sig är helt legitimt och låter dig i princip anställa folk för olika saker för en liten avgift på $ 5 eller mer, så inget emot dem som företag.

När jag gick vidare till Facebooks “recensioner”, kunde jag inte verifiera om någon av dessa var riktig eller inte efter verifiering. Se om du kan hitta dem…

  Ounderbyggda vittnesmål

Min poäng här … dessa vittnesmål har ingen trovärdighet.

Påståendena om enkel framgång och en enkel natt …

Det här är inget nytt med den här typen av saker … “du bara kopplar in, luta dig tillbaka och se pengarna komma in.”

Allvarligt?

Jag tänker inte ens börja med hur dumt den typen av påstående är i verkligheten, jag är ganska säker på att om du är smart nog att läsa det här så vet jag att det bara är en absolut belastning av BS.

Här Verkligen Varför detta är gratis

Den enda anledningen till att detta är helt gratis är att personer som “Jake Pertu” tjänar pengar när du gör insättningar till ett handelskonto. De flesta handelsplattformar kräver en minsta insättning på 200 $ eller mer, så det är INTE gratis att komma igång … det kommer att kosta dig pengar att handla.

Du kan inte handla med riktiga pengar oavsett vilket system du använder, helt enkelt.

Så denna falska Jake Pertu kommer nästan säkert att få en provision från dig för att ha satt in dina pengar på hans rekommenderade handelsplattform. Det är det som gör sånt här så populärt bland dessa människor… de säljer ingenting!

De “rekommenderar” helt enkelt en handelsplattform eller tre som de är anslutna till och lägger skräpkrav på detta sätt för att du ska ansluta till dem.

Som jag misstänkte, när du går in i detta “system” måste du sätta in 250 $ (beroende på din valuta) för att komma igång med din rekommenderade handelsplattform. Du du kan inte använda din programvara utan att göra denna insättning … det är ett faktum.

  Minsta insättningsbesked från mäklare

Det är också viktigt att notera att när dessa typer av människor har ditt telefonnummer och din e-postadress kan de bli trakasserade för att finansiera sitt konto ytterligare eller köpa något annat system. Jag har personligen upplevt sånt här med andra system och mäklare.

Det löjliga 10k-löftet som aldrig kommer att uppfyllas

Detta är den bästa delen, det lovar faktiskt människor $ 10 000 och garanterar din framgång utan osäkra förhållanden. Det är här jag ska visa vad en ren lögn .

  10 000 $ garanti Skriftlig förmånsgaranti

Följande bild är där du utan tvekan inser att allt du hörde från Aussie Methods försäljningssida var en lögn …

  Aussie metod ansvarsfriskrivning Ovanstående togs direkt från Aussie Method-webbplatsen på friskrivningslänken längst ner på försäljningssidan. Lycka till med att få dina 10k…

Vad du verkligen ger dig in på

När du har skrivit in din e-postadress i rutan kommer du att dirigeras till en sida där du måste ange ditt fullständiga namn och telefonnummer i ett formulär. Jag föreslår att det är det titta och Ge dig även deras telefonnummer, eftersom du kan bli offer för fler bedrägerier och oönskade telefonsamtal på detta sätt.

Efter det kommer du att flyttas till medlemsområdet och som jag sa tidigare måste du finansiera ditt konto för att detta ska fungera. I vilken utsträckning är allt okej?

Systemet i sig kan vara gratis, men du kommer vara betala för handel, som alla typer av handel.

  Skärmen för kontofinansiering

Det var där jag slutade, jag spenderar inte hundratals dollar för att lära mig det jag redan vet ganska tydligt. Detta är en uppenbar bedrägeri med binära optioner.

Slutgiltiga tankar

Jag blir väldigt arg när jag ser saker som detta då det är en så uppenbar lögn, du kommer inte att tjäna pengar på detta och som många andra rapporterar på webben kommer du helt enkelt att förlora dina insatta medel då du inte vet det första om handel marknaden.

Att handla marknaden med saker som optioner ÄR ett legitimt sätt att tjäna pengar, så länge som vet vad du gör och köp inte in på sådant här. Om du vill tjäna pengar rekommenderar jag att du lär dig hur du gör det korrekt, inte med sådana här system. Inget handelssystem eller indikator i världen gör handel på marknaden så enkel som plug and play, inte en.

Histats.com © 2005-2021 - GDPR: tracker policy -Integrate your policy - this website PRIVACY POLICY - Check/do opt-out