6 maneras de ahorrar dinero con su teléfono celular en cada tienda

6 sätt att spara pengar med din mobiltelefon i varje butik

Pressmaster / Shutterstock.com

Jag älskar kuponger. Jag tillbringade två år på college och arbetade som kassörska i en livsmedelsbutik och såg varje dag hur många dollar kupongköparen kunde spara på sina inköp.

Men det är sant att papperskuponger är ett krångel. Du måste klippa ut dem, sortera och förvara dem på något sätt och komma ihåg att använda dem innan de går ut.

Jag kommer aldrig att vara en av de där extrema kupongerna som sparar tillräckligt för att köpa flera mängder mat för 5 USD. Så är det verkligen värt tiden att klippa kuponger för att spara 50 cent på aspirin?

Jag använder fortfarande papperskuponger för vissa föremål, men jag överför mer av mina kupongbesparingar till virtuella erbjudanden, oavsett om det är smartphonekuponger, lojalitetskorterbjudanden eller andra fynd. Använd din smartphone klokt, genom att besöka sajter som Coupons.com och använda andra taktiker, så kan du spara pengar utan att oroa dig för att glömma din kupongplånbok.

Här är mina tips om hur du kan tappa din vana med onlinekuponger.