10 hälsosamma skålrecept - du kommer att älska dessa läckra måltider!

10 hälsosamma skålrecept – du kommer att älska dessa läckra måltider!

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att jag kommer att tjäna en provision om du bestämmer dig för att göra ett köp via mina länkar, utan kostnad för dig. Vänligen läs mitt avslöjande för mer information.

Idag har jag 10 av de godaste och hälsosamma skålrecept och jag är väldigt glad över att dela dem med dig!

Recept eller måltider i en skål har blivit ett av mina favoritsätt att äta nu för tiden. Det är något som känns så mycket lättare att lägga all mat i en skål, haha.

Eftersom jag har älskat att äta mina måltider på det här sättet, ville jag dela med mig av några av de hälsosamma skålrecepten som jag har njutit av.

Dessa recept är till och med bra för måltidsförberedelser eftersom du kan förbereda dina måltider i individuella serveringsbehållare och bara ta ut dem ur kylen när du behöver en hälsosam måltid.

Detta är perfekt för hektiska nätter eller för att ta med din lunch till jobbet.

Det finns hälsosamma skålrecept som är bra för middag, vegetariska, veganska skålrecept, glutenfria måltider och mer.

Här är några som jag redan har provat, och jag kan inte vänta med att göra resten:

  • BLT Rice Bowl: Den här har färska grönsaker, ris, bacon och en krämig limedressing som är bra för allt. Jag rekommenderar definitivt att göra lite extra kryddor när du provar denna mat.
  • Chunky Strawberry Bowl: Det här receptet gör en bra, hälsosam frukost som skulle vara trevlig att äta hemma eller på språng. Den är fullproppad med protein med jordnötssmör och havregryn. Det kräver jordgubbar och bananer, men du kan använda vilken frukt du vill.
  • Vietnamesisk nudelskål med citrongrästofu Detta recept innehåller marinerad tofu, nudlar i vietnamesisk stil, färska örter och en kryddig sås. Det är veganskt och glutenfritt, men du kan ersätta tofun med kyckling eller fläsk om du vill.

LAtt leta efter nya receptidéer är något jag älskar att göra. Det hjälper mig när jag känner mig instängd och äter samma saker om och om igen. Istället för att känna mig uttråkad och äta ute har jag en lista med nya spännande maträtter att prova.

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Så om du känner dig fast vid middagstid, vill äta hälsosammare eller bara älskar maträtter lika mycket som jag gör, är den här listan för dig.

Om du gillar den här listan med hälsosamma skålrecept har följande artiklar ännu mer mat att prova:

Obs: Om du letar efter enkla veckomålsplaner fyllda med billiga recept rekommenderar jag en måltidsplan på $ 5. $ 5 Meal Plan är en måltidsplaneringstjänst som skickar dig en utsökt måltidsplan och inköpslista. varje vecka för endast $ 5 en månad.

Här är 10 hälsosamma skålrecept.

1. BLT risskål med avokadolimedressing

Få receptet här.

2. Sötpotatistacoskål

Få receptet här.

3. De bästa fajitaskålarna med kyckling

Få receptet här.

4. Tjock jordgubbsskål

Få receptet här.

5. Friska Buffalo Chicken Bowls

Få receptet här.

6. Näringsrik Buddha-skål med rostade lönnkikärter

Få receptet här.

7. Vietnamesiska nudelskålar med citrongräs-tofu

Få receptet här.

8. Vegansk Poke Bowl

Få receptet här.

9. Skål med spiraliserade grönsaknudlar

Få receptet här.

10. Hummusskål

Få receptet här.

Vad tycker du om de hälsosamma skålrecepten ovan? Vilken ska du prova?

Anmäl dig till den kostnadsfria kursen Master Your Money!

Gå med i den kostnadsfria e-postkursen och fLär dig hur du bättre hanterar dina pengar, betalar av skulder, sparar mer pengar och uppnår ekonomisk frihet. Få vårt nyhetsbrev och få tillgång till gåvan: