6 trucos de Cyber ​​Monday para comprar y ahorrar

10 Firefox-tillägg som sparar pengar

Firefox logotyp

För de av er som fortfarande använder Internet Explorer finns det ett annat alternativ som inte öppnar din dator för alla typer av säkerhetshål. Ännu bättre, det tar automatiskt bort de flesta popup-fönster, och när du ändrar det kommer det att bädda in alla dina Internet Explorer-bokmärken. Jag ändrade mig för flera år sedan och det är det bästa jag har gjort; faktiskt, nu blir jag frustrerad när jag måste använda Internet Explorer på andra maskiner.

Den första är den första: ladda ner firefox. Om du tittar på höger sida av detta inlägg kommer du att se en knapp som tar dig direkt till Firefox nedladdningssida (du kanske måste scrolla ner lite för att se den). Ladda ner programmet, installera det och ge det en snurr.

Har du Firefox installerat? Väl. Firefox är en utbyggbar webbläsare, vilket innebär att du med bara ett klick kan ladda ner ytterligare delar som gör att din webbläsare kan göra alla möjliga häftiga saker. När det gäller mig så gillar jag webbläsaralternativen som gör det enkelt för mig att spara pengar. Här är tio Firefox-tillägg som sparar pengar när du använder webben.

10 Firefox-tillägg som kan hjälpa dig att spara

1. Åsnebok

BookBurro kan vara min favorit FireFox-plugin av alla. Du märker det aldrig, förutom när du besöker en bokhandelssida, och då dyker det tyst upp i det övre vänstra hörnet på sidan. När du besöker en bok vecklas den upp och visar dig priserna på samma bok hos andra bokhandlare. Detta har inte bara sparat mig pengar på flera bokköp, utan det sparar mig också tid att hoppa från en sida till en annan. Om du läser mycket är detta den viktigaste nedladdningen på den här listan.

2. Snart

Pronto erbjuder ett verktyg som liknar BookBurro, men inte riktigt lika snyggt. Pronto erbjuder prisjämförelser på en mängd olika produkter med en flytande knapp i det nedre högra hörnet av skärmen. Jag har tyckt att det här är användbart (lustigt nog) när jag handlar köksartiklar; Det hjälpte mig snart att hitta ett mycket bättre pris på en fantastisk mixer.

3. Skypes sidofält

Det här tillägget integrerar Skype med Firefox, vilket gör det mycket enkelt att ringa folk och hantera dina kontakter medan du surfar på webben. För de som inte känner till är Skype ett program som låter dig ringa gratis person-till-person telefonsamtal över Internet och mycket billiga samtal till vilket telefonnummer som helst. Jag tycker att detta är särskilt användbart när jag diskuterar webbmaterial med människor; Samtalet är inte bara gratis, utan det är mycket lättare för båda parter att förstå vad som händer.

4. Gmail-utrymme

Istället för att använda ett minneskort för att överföra filer använder jag ofta bara Gmail Space på de olika maskiner jag jobbar på. Detta Firefox-tillägg låter mig använda mitt Gmail-konto som ett verktyg för att överföra filer från en plats till en annan, så länge jag har en internetanslutning. Denna plugin är installerad på varje maskin som jag använder regelbundet.

5. FareFirst

FareFirst integreras med FireFox så att du snabbt kan jämföra resekostnader från en plats till en annan. Om du planerar en resa kan du ange informationen här så kommer FareFirst att hålla ett öga på det åt dig. Varje gång du kör FireFox kommer det att informera dig om det bästa erbjudandet för resan.

6. Salvia

Sage är en webbplatsflödesläsare som integreras med Firefox, så att du kan lägga till flöden med bara ett klick. Denna förlängning sparar mig tid och pengar; Jag kontrollerar a massa av bloggar som är uppdaterade för att nämna bra erbjudanden och annan finansiell information, och det här verktyget låter mig spåra dem alla inom rimlig tid, vilket sparar tid och pengar.

7. Kartläggning av paket

Som en

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

En frekvent eBay-säljare, det är ekonomiskt viktigt för mig att hålla reda på paket som skickas över hela landet. Paketmappning gör detta mycket enkelt; Jag kan övervaka var varje paket är och det varnar mig när paket levereras. Det gör processen att spåra varor som skickas enkelt, och det gör mitt jobb med att sälja varor på eBay mycket enklare och ekonomiskt säkert.

8. Minute Minder för Cingular

Det här tillägget varnar dig för de minuter som återstår på din nuvarande mobilplan, vilket kan vara ovärderligt för att hjälpa dig undvika överkostnader. Den infogas tyst i ditt webbläsarfönster, så att du kan hålla ett öga på den utan att slösa bort värdefullt skärmutrymme. Den enda nackdelen är att detta plugin för närvarande bara fungerar med Cingular; Jag hoppas att det snart kommer att utökas till andra operatörer.

9. Inköpslistgenerator

Jag ser ofta billiga och goda recept på internet, men då glömmer jag att köpa varorna till de recepten i mataffären. Grocery List Generator är inbyggd i Firefox och gör det enkelt att lägga till ingredienser till en inköpslista, oavsett om du slutar med en garderobsinventering eller vill vara säker på att du köper dragon för det äggreceptet.

10. Quitomzilla

Även om jag inte är rökare är det flera i min familj som är det, och jag är väl medveten om hur dyr vanan är. Quitomzilla är ett tillägg som ger konstant motivation och loggning för att hjälpa människor att sluta röka. Om du är rökare, bränner du mycket pengar; Quitomzilla kan vara ovärderligt för att hjälpa dig att tappa vanan.