El podcast MD de ingresos pasivos

# 001: Bli en MD med passiv inkomst

The Passive Income MD Podcast

Om du hade frågat mig för cirka tre och ett halvt år sedan om jag skulle ha en podcast, hade jag trott att du var helt galen!

Då visste jag inte vad en podcast var.

Jag skulle vilja dela med mig lite information om hur jag blev en VD för passiv inkomst. Precis som du är jag på denna resa för att bli en höginkomstprofessionell.

Jag gick in på läkarutbildningen, sedan residens och stipendium och slutligen ett jobb. Jag kände att jag hade klarat det. Jag hade det jag ansåg som mitt drömjobb. Men efter några år insåg jag att enbart medicin inte skulle ge mig det ideala livet. Jag saknade fritid. Jag började utveckla flera inkomstströmmar och han gav mig snart möjligheten att arbeta med medicin så mycket jag ville.

Jag älskar fortfarande det här jobbet, men inom ett par år, när jag arbetade som juniorstudent, förväntade jag mig att mitt schema skulle förbättras. Men de timmar du arbetar avgör verkligen din inkomst. De var verkligen högavlönade timarbetare.

Jag tror också att det var en del politiska saker som hände, som hindrade mig från att verkligen vara på den plats som jag ville ha vad gäller skift och inkomst.

Det var under den här tiden som jag började känna mig instängd.

Jag visste ingenting annat än att vara läkare på den plats där jag började arbeta. Jag minns att jag var upprörd och hade några sömnlösa nätter. Sedan klickade något.

Vill du veta vad det var?

4 sätt att refinansiera räntorna för studielån

KLICKA FOTO SE MER ↑ ↑ HÄR PÅ GANARDINEROPORINTERNET.ME VI VISAR DIG Letar du efter ett sätt att tjäna extra pengar online och arbeta deltid online? Ett deltidsarbete som inte tar mycket tid? Ett gratis och flexibelt onlinejobb som du kan göra hemifrån? Så jag skulle säga att den här toppen är för dig, missa inte tillfället, registrera dig och arbeta var och en dagligen och få förmåner för det. ← KLICKA FOTO SE MER

Låt oss nu titta på fem förändringar som ledde till att jag blev en VD för passiv inkomst!

  • Definiera vad du vill. Jag såg andra läkare som var glada på sjukhuset. De människorna du träffar på läkarrummet (eller operationssalen), som pratade om restaurangerna och resorna de njöt av.
  • Prata med dessa människor. Jag började fråga dem vad de höll på med och vad som gör att de kan ha ett liv i resor och fritid, i kombination med den karriär de valt.
  • Hitta dina resurser och lär dig allt du kan. Jag började finna mig själv att verkligen försöka komma i samma rum med andra framgångsrika fastighetsinvesterare så mycket som möjligt.
  • Att vidta åtgärder! Det krävs mer än att skaffa kunskap. Man måste doppa tårna för att få lite erfarenhet.
  • Diversifiera: Jag kom till en punkt där jag inte var ekonomiskt bunden till det ena eller det andra, jag hade flera inkomstströmmar och jag var väl diversifierad.

Och, om du inte redan har gjort det, berätta hur du gillade det här avsnittet i en av våra Facebook-grupper: Dokument för passiv inkomst eller Proffs med passiv inkomst

Klick här lyssna!

Prenumerera och recensera på iTunes

Hej, prenumererar du på min podcast? Om det inte är det, visa ditt stöd för programmet genom att göra det nu. Jag vill inte att du ska missa ett slag, så om du inte är en prenumerant finns det en god chans att du missar något. Klicka här för att prenumerera på iTunes!

Om du är en av våra superspeciella fans skulle jag verkligen uppskatta om du också lämnade en recension till mig på iTunes. Dessa recensioner hjälper andra människor att hitta min podcast. Varför inte sprida budskapet för att hjälpa andra läkare och yrkesverksamma på deras passiva inkomstresa? Klicka bara här för att recensera, välj Betyg och kommentarer och Skriv en kommentar och berätta varför du tycker om showen så mycket. Tack!


ANDRA SÄTT ATT NJUTA DENNA PODCAST:

Ladda ner en Avskrift (kommer snart!)

Ladda ner på iTunes

Gå med i Facebook-gruppen för passiva inkomstdokument

Gå med i Facebook Passive Income Professionals Group